Articles

Varför rekommenderar 96 % av användarna WordDive?

april 4, 2017

Learn Languages with WordDive

Hur fungerar WordDive?

 

WordDive har utvecklats för att lösa de vanligaste problemen som hindrar oss från att faktiskt använda ett främmande språk på resan, jobbet eller i andra vardagssituationer. Programmet hjälper dig att:

– lära dig behärska ungefär 2 000 vanliga ord
– få en bra förståelse för grundläggande grammatik

När du har lärt dig dessa ord och regler utantill kommer du snart att börja tänka på det nya språket, vilket i sin tur snabbt leder till faktiska konversationer på målspråket.

 

HUR ANVÄNDER MAN WORDDIVE PÅ BÄSTA SÄTT?

Det första du får se är en bild som är ämnad att föra tankarna till objektet du ska lära dig. Om du vet svaret eller kan gissa vilket ord som menas får du sedan skriva, lyssna på och uttala det. Om du inte vet svaret kan du istället välja att översätta, lyssna på eller läsa rätt svar.

Därefter presenteras ordet i ett naturligt sammanhang. Med hjälp av exempelmeningarna lär du dig meningsbyggnad, grammatik och vanliga uttryck.

Detta innebär, beroende på vilket svar du ger (läs mer om de olika svarsnivåerna), att samma studieobjekt repeteras mellan 6-11 gånger per övningstillfälle – och att du använder flera olika sinnen på samma gång för att lära dig det.

Det är inte meningen att du ska kunna allting från första början. Du kan använda det enkla spelet medan du lär känna det nya materialet, men du lär dig bäst genom huvudövningen. Glöm inte att kolla in våra populära grammatiksidor innan du ger dig på grammatikkurserna.


96 % REKOMMENDERAR WORDDIVE

Fastän det kan kännas tufft att komma igång, testa att lyssna på inspelningarna och öva på att uttala orden högt. Genom att lyssna och prata bildas det ett starkare minnesavtryck och du lär dig snabbare. Snart kommer du att upptäcka att bilden för tankarna direkt till ordet på målspråket, inte på ditt modersmål.

Med WordDive-metoden får du lära dig att tänka och prata på målspråket, vilket är det naturligaste sättet att lära sig ett nytt språk. Detta leder till snabbare förbättringar än vad den traditionella, modersmålsbaserade metoden gör. Utmärkta studieresultat är en av huvudorsakerna till att 96 % av användarna rekommenderar WordDive.

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.