Articles

Nyckeln till effektiv inlärning

oktober 6, 2017

Visste du att nyckeln till snabb och effektiv inlärning är att sova gott?

Sömnstudier har visat att det bästa sättet att komma ihåg sakerna som du har lärt dig under dagen är att sova gott efter övningarna.

Det som orsakar detta är att dagens händelser dyker upp i dina drömmar. När du sover, processar din hjärna de händelser som har skett under dagen, så som olika övningar. Detta aktiverar och förstärker de nya neurala förbindelserna som övningarna har skapat.

Enligt Robert Stickgold, professorn i psykologi på Harvard University, är natten som följer övningen den allra viktigaste natten. Om du inte sover då ska din inlärning inte utvecklas. Situationen blir inte bättre även om du sover bättre och längre under de nästa nätterna.

WordDive-metoden vet hur viktigt det är att sova gott. Därför är det möjligt att nå permanent inlärda studieobjekt endast på den andra eller tredje övningsdagen.

Att öva i flera dagar garanterar att du på riktigt ska komma ihåg sakerna du lär dig med WordDive. Du kommer att nå en kunnighetsnivå där du har flytande kunskaper i språket och kan använda det med självförtroende.

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.