Articles

Lär dig prata som lokalborna och upplev resan på ett helt nytt sätt

november 20, 2018

Förra veckan slutförde och publicerade vi en stor uppgradering av vårt spanska studiematerial. De nya grundkurserna har utvecklats särskilt med resenärers behov i åtanke. Vi har försökt ta fram övningar vars ord och fraser anknyter till situationer som kan uppstå på flygplatsen, i taxin, på restaurangen eller i andra praktiska resesituationer.

 

Innan vi gav våra användare tillgång till det nya kurspaketet – vilket för övrigt är en ständig höjdpunkt i vårt arbete – testade vi kurserna här på kontoret. Det som gjorde den här gången lite extra speciell var att vi precis var på väg att flytta hela kontoret till en liten by nära Málaga i spanska Andalusien i en vecka. Varför? För att det äntligen var dags för WordDives årliga tjänsteutvecklingsläger!

Flyget var bokat (med Norwegian, såklart) och den vackra villan med snabb internetuppkoppling stod redo för arbetsgruppens ankomst.

Resan blev fantastiskt lyckad. Jag personligen kände att solen och scenbytet gav mig en extra energiboost samtidigt som gruppen fick uppleva en inspirerande vecka full av gruppöverskridande samarbeten, produktiva seminarier och avslappnade fikapauser vid poolen.

På kvällarna ägnade vi tiden åt att laga mat, utforska byn och lära känna varandra bättre över ett glas tinto verano. Under helgen gavs vi även möjligheten att besöka den vackra hamnstaden Málaga. Vilket underbart resmål!

Om du planerar en vinterresa till exempelvis Spanien eller Italien är nu den perfekta tiden att komma igång med våra uppgraderade heltäckande kurspaket. De nya paketen finns tillgängliga i brittisk engelska, spanska, italienska, tyska och svenska. Ge dem en chans!

Om man förstår och talar lokalspråket får man bättre service och en mer autentisk upplevelse.

Visste du förresten att du kan få Norwegian CashPoints* när du köper en tremånaderskurs? Poängen kan sedan användas för att betala för din nästa resa med Norwegian.

KOM IGÅNG MED STUDIERNA IDAG

* Norwegian Reward CashPoint-kampanjen gäller i Sverige, Norge, Storbritannien och USA.

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.