Articles

Ingen människa är dålig på språk

mars 27, 2017

Alla har någon gång hört någon säga att de är dåliga på språk. Det kan verka svårt att komma ihåg alla nya ord, grammatiken är alltför komplicerad och tanken på att ha en konversation på språket ifråga ter sig omöjlig. ”Jag kan inte prata engelska eftersom jag är så dålig på språk.” Varför ens försöka?

Goda nyheter! Lingvister har visat att detta bara är en myt: faktum är att ingen människa är ”bra” eller ”dålig” på språk.

Med rätt metod kan alla lära sig

De personer som anses vara bra på språk är ofta sådana som har lätt för traditionella studiemetoder. Andra kanske dock lär sig bättre utanför klassrummet när de får studera självständigt utan lärare eller böcker. Detta innebär inte att de är sämre på språk utan att andra metoder passar dem bättre.

Det man lär sig i skolan kan ofta fastna på en rent teoretisk nivå: det kan till exempel te sig väldigt svårt att använda språket utanför klassrummet. Bra betyg betyder inte mycket om man inte kan kommunicera på det nya språket. Den bästa metoden är alltid den som motiverar dig att använda språket från allra första början.

Framsteg motiverar

Hemligheten bakom WordDive-metoden är att användarna lär sig tänka på det nya språket. Detta leder till snabba framsteg och förbättrade kunskaper, vilket i sin tur ökar motivationen att fortsätta med språkstudierna.

Då WordDive anpassar övningarna efter varje individuell kunskapsnivå och inlärningstakt passar metoden alla möjliga olika användare. Så lägg osäkerheten och stressen bakom dig – sätt ett mål och bestäm dig för var, när och hur mycket du vill studera. WordDive ger garanterade resultat!

LÄR DIG ETT NYTT SPRÅK PÅ BARA TRE MÅNADER

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.