Newsletters

Huono kielipää on vain myytti – kaikki voivat oppia uusia kieliä!

Maaliskuu 27, 2017

Olet varmaan kuullut puhuttavan huonosta kielipäästä. Sanat eivät jää mieleen, kielioppisääntöjen opettelu tuntuu mahdottomalta, eikä puhumisesta tule mitään. “En osaa englantia, koska olen huono kielissä”, joku sanoo. Miksi edes yrittää?

Hyviä uutisia! Kielentutkijoiden mukaan kyseessä on pelkkä myytti: huonoa tai hyvää kielipäätä ei todellisuudessa ole edes olemassa.

Kaikki voivat oppia kieliä, kun menetelmä on oikea

Kielellisesti lahjakkaina pidetään usein niitä, joille perinteinen kieltenopetus sopii hyvin. Toiset oppivat paremmin koululuokan ulkopuolella – itsenäisesti, ilman oppikirjoja ja opettajaa. Tämä ei tarkoita huonoa kielipäätä, vaan erilaista tapaa oppia.

Koulussa opittu saattaa myös jäädä teorian tasolle: kieltä voi olla vaikea käyttää luokkahuoneen ulkopuolella. Hyvällä arvosanalla ei ole merkitystä, jos kommunikointi uudella kielellä ei onnistu. Sujuvan kielitaidon kannalta paras oppimismenetelmä on sellainen, joka motivoi alusta asti kokeilemaan ja käyttämään uutta kieltä.

 

WordDivella oppivat kaikki

WordDive-metodin salaisuus on, että käyttäjä oppii ajattelemaan uudella kielellä. Tämä johtaa todellisen kielitaidon nopeaan kehitykseen, mikä puolestaan motivoi jatkamaan opintoja edelleen.

WordDive myös optimoi harjoitukset jokaisen henkilökohtaiseen tasoon ja oppimisrytmiin, mikä tekee siitä kaikille sopivan. Unohda siis epävarmuutesi ja stressi. Aseta itsellesi tavoite ja päätä itse missä, milloin ja kuinka paljon opiskelet. WordDivelle onnistut varmasti!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.