Articles

Större och bättre heltäckande kurspaket i finska

april 4, 2016

Den här veckan har vi goda nyheter för alla som läser finska: det heltäckande kurspaketet i finska har uppgraderats för att bättre kunna uppfylla våra användares behov. Utöver de grundläggande språk- och grammatikkurserna inkluderar paketet nu även sex nya kurser som fokuserar på specifika ämnen:

 Hem och boendeComprehensive_Finnish_pagacke

 Shopping och ärenden

 Trafik och resor

 Hälsa och välmående

 Samhälle och miljö

 Utbildning och arbetslivet

 

I och med uppgradering är det nu lättare än någonsin att hitta kurser som passar dina individuella intressen. Utöver det gamla studiematerialet innehåller de nya kurserna även helt nya studieobjekt och passar därför alla sorters användare, från nybörjare till avancerade.

Det är fördelaktigt att prenumerera på ett heltäckande kurspaket

WordDives heltäckande kurspaket i finska omfattar inte mindre än 23 kurser i olika ämnen. Som prenumerant på kurspaketet kan du dessutom ta till vara på WordDives nya funktion som låter dig identifiera vilka kurser som passar ditt individuella syfte bäst. Du kan fokusera på precis det du behöver för att uppnå dina språkmål och vidareutveckla dina kunskaper på ett logiskt och effektivt sätt. Bäst av allt? Du får allt detta för under 100 kronor i månaden!

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.