Articles

Hur mycket ska man studera per dag?

mars 24, 2015

Hur vet man när man har pluggat tillräckligt? WordDive optimerar den dagliga studietiden automatiskt beroende på den individuella studietakten. Programmets effektivitet har baserats på studier som fortskrider enligt följande:

1. Studietiden inleds med ett par minuters uppvärmning.
2. Genast därpå tar en längre optimal period vid då studerandet är som allra mest effektivt.
3. Efter ett tag börjar effektiviteten att sakta avta, men övningarna fortsätter att vara givande. Programmet signalerar detta genom att skicka en blå notis.
4. Effektiviteten börjar att avta allt snabbare. Det är inte längre givande att fortsätta öva på samma material. Programmet skickar en röd varning.

how_much_to_study_daily_sweWordDive håller koll på effektivitetsnivån åt dig och skickar en notis eller varning när det behövs, så att du kan slappna av och fokusera på dina studier. För att optimera studietiden beräknar tjänsten när följande ”vägskäl” inträffar baserat på din individuella dagliga takt:

  • Blå notis => Du kan välja att fortsätta med samma material, byta material eller avsluta för dagen.
  • Röd varning => Du bör byta material eller vila. Det är inte längre givande att fortsätta öva på samma kurs eller material.

sweObservera att det inte är nödvändigt att alltid försöka nå den blå notisen. Att öva oftare i bara ett par minuter är även det en givande strategi.

Du kanske även skulle gilla

1 kommentar

  • Svara elena mars 7, 2017 kl. 20:14

    Underbar rolig stimulerande språkkurs(läste franska)

  • Kommentera

    CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.