Articles

Ett smakprov på 2016: Android-app, nya kurser och annat roligt

december 28, 2015

b5091988-5654-40eb-b69e-828c544e42c2

2016 kommer att bli ett spännande år för alla WordDive-användare! Här får du ett smakprov på vad som komma skall:

Android-app

En av de mest efterlängtade nyheterna är antagligen den kommande lanseringen av WordDives app för Android. Android är idag världens populäraste operativsystem för smartphones och används av Samsung, LG, HTC och många andra tillverkare. Androids utbud omfattar många såväl prisvärda som högkvalitativa telefonmodeller.

Vi har tagit emot många förfrågningar om möjligheten att utveckla en app för Android. Därför är vi nu glada att kunna meddela att detta är på gång och att den beräknade lanseringstiden är satt till mars 2016.

Nya grammatikkurser

Självklart kommer 2016 även att bjuda på mycket nytt kursmaterial. För tillfället håller vi på att sätta ihop nya kurser i svensk, spansk och rysk grammatik. Ryskentusiaster kan snart få öva på ryska pronomen, adjektiv och prepositioner, utbudet i svenska utökas med en ny pronomenkurs och våra spanskelever har en ny kurs i grundläggande verbböjning att se fram emot.

Mer information om de nya kurserna kommer i vår!

Automatisk organisation av kurser efter mål

Vi har även en hel del användbarhetsförbättringar på gång. Eftersom antalet kurser, särskilt i de heltäckande paketen, hela tiden ökar arbetar vi på en lösning som ska organisera kurserna automatiskt efter din nivå och dina studiemål: exempelvis resor, immigration eller affärer.

Har du märkt att du redan idag kan bläddra mellan kurser beroende på din nivå och dina intressen? Ändra kursen på övningssidan genom att klicka på den lilla pilen bredvid kursnamnet (se bild).

Under fliken ”Innehåll” kan du även välja vilka ämnen du vill studera i enstaka kurser.

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.