Articles

Lär dig böja spanska verb

april 18, 2016

Lystring alla spanskelever: WordDive har än en gång utökat sitt spanska kursutbud. Den nya grammatikkursen Böjning av verb i presens lär ut hur man böjer spanska verb och passar både nybörjare och personer som vill fräscha upp gamla kunskaper.

Spanish courses

Verbböjningar är allmänt svåra att få till – oavsett vilket språk man studerar. I denna fråga är spanskan också tyvärr ganska hård; faktum är att verbböjningar är det många spanskelever tycker är allra svårast. Visste du att ett enstaka spanskt verb kan ha upp till 50 olika böjningsformer?

Med WordDive slipper du som tur var att sitta och trycka in tråkiga verbtabeller i skallen. Våra grammatikövningar är roliga och givande och gör att du lär dig nästan utan att märka det.

Böjning av verb i presens omfattar tre regelbundna böjningsmönster (verben –ar, –ir och –er) och några vanliga oregelbundna verb. Du får lära dig att böja verben efter person och i både negativ och positiv form. Dessutom får du lära dig att samtala om vanliga handlingar och vardagsrutiner samtidigt som exempelmeningarna visar hur man uttrycker tid och andra användbara ord.

Påbörja kursen idag och upptäck snabbt hur lite grammatik kan förbättra och berika dina studier i spanska.

Utöver den nya kursen innehåller det heltäckande kurspaketet i spanska redan två andra grammatikkurser. Den ena fokuserar på användningen av spanska ”att vara”-verb och den andra på pronomen. Och glöm inte att WordDives exempelmeningar gör att du lär dig grammatik kontinuerligt, oavsett vilken kurs du läser.

Om du vill veta mer om spansk grammatik, kolla in WordDives populära grammatiksidor.

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.