Newsletters

Opi taivuttamaan espanjan verbejä!

Huhtikuu 18, 2016

Huomio kaikki espanjan opiskelijat: olemme jälleen laajentaneet espanjan kurssivalikoimaamme! Uudella Verbien preesenstaivutus -kielioppikurssilla paneudutaan espanjan verbien taivutukseen, ja se sopii niin aloittelijoille kuin kertausta kaipaavillekin.

Spanish coursesVerbien oikeiden taivutusmuotojen opettelu on monen mielestä työlästä puuhaa kielessä kuin kielessä. Espanja ei kuulu tässä mielessä niihin kaikkein helpoimpiin kieliin: verbien taivutusta pidetään yhtenä espanjan kieliopin vaativimmista osa-alueista. Tiesitkö, että yhdellä espanjan verbillä voi olla jopa noin 50 erilaista muotoa, kun kaikki aika- ja tapaluokat lasketaan mukaan?

Onneksi WordDiven kanssa voit unohtaa verbien puuduttavan tankkaamisen taivutustaulukoista! Sen sijaan harjoittelu on hauskaa ja koukuttavaa, ja opit käyttämään oikeita verbimuotoja melkein huomaamatta.

Espanjan Verbien preesenstaivutus -kurssilla käydään läpi säännöllisten verbien kolme eri luokkaa (ns. -ar, -er ja -ir -verbit) sekä joitakin yleisiä epäsäännöllisiä verbejä. Verbien taivutusta opetellaan preesensin kaikissa persoonissa sekä myönteisessä että kielteisessä muodossa. Opit myös kertomaan ja kysymään tavallisista tekemisistä ja päivärytmistä. Esimerkkilauseiden kautta opit lisäksi erilaisia ajanmääreitä sekä hyödyllisiä arkielämän sanoja ja ilmaisuja.

Aloita uusi kielioppikurssi nyt ja huomaat varsin pian, miten paljon verbien taivutuksen hallinta parantaa ja rikastuttaa espanjan kielen taitoasi kokonaisuudessaan!

Nyt julkaistun uuden kurssin lisäksi Laaja espanja -kurssipaketti sisältää jo ennestään kaksi kielioppikurssia, joista toisella opitaan espanjan olla-verbien käyttöä ja toisella pronomineja. Älä unohda, että opit kielioppia koko ajan myös WordDiven muilla kursseilla esimerkkilauseiden avulla. Halutessasi voit lukea lisää espanjan kieliopista myös WordDiven suosituilta kielioppisivuilta.

P.S. Kurssi on osa Laaja espanja -kurssipakettia, ja se on lisätty kurssipaketin nykyisille käyttäjille.

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.