Articles

WordDive släpper tre nya kurser i amerikansk engelska

februari 18, 2015

WordDive har jobbat hårt för att ta fram nytt kursmaterial till dig. Resultatet tar sig uttryck i tre nya kurser: ”Amerikansk engelska uttryck”, ”Amerikansk engelska för företag 2” och ”Amerikansk engelska partikelverb”.

AMEKursen ”Amerikansk engelska uttryck” består av uttryck som vanligtvis inte kan översättas rakt av eller ord för ord. En del uttryck kan ha en svensk motsvarighet som syftar till något helt annat, medan andra inte har någon svensk motsvarighet alls. När du konverserar på engelska är det dock sannolikt att du stöter på uttrycken som ingår i den här kursen.

”Amerikansk engelska för företag 2” tar vid där kursen ”Amerikansk engelska för företag 1” avslutades och ger dig chansen att utöka ditt professionella ordförråd. Kursen ”Amerikansk engelska partikelverb” slipar dina språkfärdigheter för att du ska kunna använda amerikansk engelska på ett naturligt sätt i ditt vardagsliv.

Kurserna ingår i kurspaketet ”Heltäckande amerikansk engelska”. Om du redan har köpt paketet dyker kurserna upp automatiskt i din kurslista.

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.