Articles

Vi bryr oss om vad våra användare tycker!

juli 25, 2016

WordDive

WordDive utvecklas ständigt för att vi bättre ska kunna uppfylla våra användares behov. Vi är oerhört tacksamma för alla de idéer, förslag och kursönskningar som vi har fått in. Därför har vi här nedan inkluderat en sammanfattning av de förbättringar (baserade på användarfeedback) som vi har gjort hittills under året.

Nya funktioner – effektivare inlärning

En av de mest efterlängtade nyheterna är utan tvekan den mobila WordDive-appen för Android. Betaversionen har redan släppts och vi är i full gång med att fintrimma detaljerna baserat på den återkoppling vi har fått från våra användare. Vi är nästan framme!

Vi har även uppfyllt en rad olika efterfrågade förbättringar till tjänstens användbarhet. Om du har frågor om hur WordDive fungerar kan du nu få tips och hjälp direkt från övningssidan. Dessutom låter vår nya grammatikfunktion dig lägga till specialtecken lätt som en plätt.

Många användare har frågat om det finns möjlighet att repetera en redan slutförd kurs. Därför har vi gjort det enklare att repetera enstaka kurser samt lagt till en ny funktion som låter dig börja om helt från början i ett språk.

Enligt våra användare har det inte alltid varit helt lätt att avgöra kursers svårighetsgrad eller i vilken ordning man bör läsa kurserna. Som svar på detta implementerade vi ett sätt för de av våra användare som har köpt heltäckande kurspaket att sätta mål och på så sätt få hjälp att välja rätt kurser.

Massvis med nya kurser!

Självklart tar vi även våra användare till hjälp när vi ska bredda vårt kursutbud. I år har vi än så länge publicerat ett gäng nya grammatikkurser, då dessa är särskilt efterfrågade bland våra användare.

Tidigare i våras släppte vi två grundläggande grammatikkurser i svenska samt kurser som fokuserar på verbböjning i presens i både spanska och italienska. Vi la även till två nya grammatikkurser till det heltäckande kurspaketet i ryska. En annan trevlig, efterfrågad nyhet är det helt nya sättet att lära sig grammatik på: nu kan du lära dig engelsk grammatik med hjälp av textbaserade flervalsövningar.

Utöver de nya kurserna har vi även uppdaterat det kostnadsfria kurspaketet finska för invandrare för att bättre bemöta nyanländas konkreta behov. Vi lanserade även en mobilapp som har designats särskilt för det här kurspaketet!

Sist men inte minst är det värt att nämna att våra populära preparandkurser uppdateras och utvecklas på kontinuerlig basis. Kurserna har åtdragit sig massvis med positiv feedback: enligt en undersökning skulle 98 % rekommendera kurserna till yngre studenter. Toppen!

TREVLIGA STUDIER!

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.