Articles

Vad gör WordDive-metoden så effektiv?

februari 19, 2017

WordDive ger fantastiska resultat – eller vad sägs om att lära sig ett nytt språk på bara tre månader? Nedan ger vi tre anledningar till varför WordDive-metoden är så effektiv. Ta dig en titt och bli ännu mer motiverad till att studera med WordDive!

Du lär dig snabbt att tänka på det nya språket

För att uppnå flytande språkkunskaper krävs det att du lär dig tänka på det nya språket. På så sätt behöver du inte översätta i huvudet varje gång du ska säga något. Med WordDive-metoden utvecklas denna förmåga snabbt eftersom du använder flera sinnen på en och samma gång. Varje gång du övar ser, hör och läser du studieobjektet, vilket innebär att du repeterar det flera gånger utan att du märker det. Detta skapar ett starkt samband mellan studieobjektet och dess användning i verkliga livet.

 

Du lär dig använda det du har lärt dig

Hierarchy of SkillsMan räknas som flytande i ett språk när man kan använda det utan att tveka över vilka ord man ska använda, hur de uttalas och i vilken ordning de ska placeras. En vanlig orsak till ineffektiva språkstudier är att man endast uppnår kunskapsnivån veta: du kanske kommer ihåg tillräckligt av vad du har lärt dig för att få godkänt på ett prov, men du kan egentligen inte använda språket ens i grundläggande vardagssituationer.

Med WordDive-metoden får du lära dig att bilda tankar på det nya språket redan från början, vilket snabbt tar dig till kunskapsnivån använda. Din hjärna kan koncentrera sig på vad du vill säga och hur – istället för att osäkert behöva fumla över ord kommer du att kunna använda det nya språket med självförtroende och tydlighet.

WordDive identifierar dina kunskaper

För att kunna lära sig tänka på och använda ett nytt språk måste man lära sig omkring 2 000 av de vanligaste orden och hur dessa används korrekt i en mening. Detta må låta tufft, men som tur var är WordDive här för att hjälpa. Programmet känner av när du har lärt dig ett studieobjekt på permanent bestående nivå – det vet med andra ord när du är redo att använda det.

Eftersom WordDive optimerar övningarna till varje individuell användare används bara precis så många repetitioner som behövs för att du ska få en grundläggande vokabulär och en genuin förståelse för hur grammatiken fungerar. Med WordDive kan alla lära sig ett nytt språk, oavsett ålder eller inledande kunskapsnivå.

WordDiveDu bygger snabbt på din kunskap

När du väl har byggt upp denna stabila grund kommer du lätt att kunna utveckla språkkunskaperna ytterligare. Förmågan att tänka på och aktivt använda det nya språket gör dig till en snabblärd elev: du kan snabbt absorbera nya ord och meningsbyggnader genom att läsa böcker, titta på filmer eller resa. Ju mer du vet, desto mer kan du lära dig!

BÖRJA ÖVA NU

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.