Articles

Spännande nya funktioner och andra nyheter

mars 13, 2017

För lite mer än en månad sen skickade vi ut en användarundersökning. Till vår stora glädje fick vi in över 800 svar – svar som vi nu har gått igenom. Ett stort tack till alla som deltog!

Från er feedback fick vi veta att de flesta av er har en resa eller avancerade språkkunskaper som huvudmål. Ni berättade att det bästa med WordDive är att man får använda alla sina sinnen, men att det även finns rum för förbättringar, exempelvis när det gäller bildernas tydlighet. Ni vill se mer av grammatik, olika spel- och sociala funktioner samt övningar i hör- och läsförståelse.

Då WordDive lägger till nya funktioner och innehåll baserat på användarnas önskemål är din åsikt guld värd. För tillfället arbetar vi på en ny spelliknande funktion som låter dig hålla koll på dina egna och vännernas framsteg i realtid.

Genom att lägga till nya vänner får du tillgång till andra användares veckopoäng. Poänglistan återställs varje måndag. Att försöka få högst poäng är både kul och användbart: kombinationen lek och inlärning har en bevisat positiv effekt på studieresultat.

Glöm inte att hålla utkik efter den nya funktionen!

Kontinuerlig utveckling av mobilappen

Mobilappen uppdateras ständigt beroende på vad våra användare tycker och tänker om den. Till exempel har vi precis släppt en ny och spännande funktion som innebär att du kan dela dina dagliga poäng tillsammans med en cool bild på Whatsapp, Facebook eller andra sociala medier.

Fler betalningsalternativ för prenumerationer

För tillfället kan du prenumerera genom PayPal (via datorn) eller iTunes/Google Play (via mobilen).

Snart kommer du även att kunna betala för prenumerationer genom Klarna (observera att du redan idag kan använda Klarna eller Paytrail för att betala för 3-, 6- eller 12-månadersbeställningar).

Klarna kommer att göra det lättare att både initiera och avsluta prenumerationer, till exempel kommer det att bli möjligt att avsluta prenumerationer via vår webbsida. Vi kommer att informera dig i ett separat meddelande så snart Klarna-alternativet finns tillgängligt.

VÄLJ ETT SPRÅK OCH PÅBÖRJA DINA STUDIER

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.