Articles

Nya kurser i engelska och svenska oregelbundna verb

april 14, 2015

Oregelbundna verb följer måhända inte samma regler som gäller för regelbundna verb, men de utgör ändå en viktig del av språkets helhet. Att visa att man behärskar oregelbundna verb i en konversation är ett bra sätt att framstå som smart och språkkunnig.

För ett tag sedan gjorde vi om kursen ”Tyska oregelbundna verb”, en omstrukturering som välkomnades av våra användare. Nu har vi även uppgraderat kurserna ”Oregelbundna verb” inom brittisk engelska, amerikansk engelska och svenska – allt för att du ska kunna förbättra dina språkkunskaper på bästa sätt.

De uppgraderade kurserna omfattar alla oregelbundna verb du kan ha nytta av i vardagslivet. I kurs 1 får du lära dig de vanligaste oregelbundna verben, vilket hjälper dig komma igång med språket så fort som möjligt. När du har byggt upp självförtroendet kan du gå vidare med kurs 2 och 3 och mer avancerade uppgifter.

Engelska oregelbundna verb

För att snabba på studieprocessen kan du alltid ge alla tre verbtempus – presens, preteritum och perfekt particip – på samma gång och på så sätt få fullpoäng.

Om du redan har något av de heltäckande kurspaketen inom brittisk engelska, amerikansk engelska eller svenska kommer verbkurserna ha uppgraderats automatiskt och den nya kursstrukturen om tre kurser ha lagts till i din lista.

Eftersom dina framsteg i den gamla kursen har sparats är det bara att ta vid där du slutade. Uppgraderingen förenklar studieorganisationen och låter dig gå vidare från kurs 1 till kurs 2 och 3 när du själv är redo!

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.