Articles

Förbättra din svenska: nya avancerade kurser ute nu!

mars 7, 2016

SWE_courses

Svenska är ett viktigt språk att kunna om man vill arbeta eller studera i Norden, därför är vi glada att kunna meddela att vi har utökat vårt kursutbud med ytterligare två svenskkurser på avancerad nivå. Med de nya kurserna ”Svenska för arbetslivet” och ”Substantivböjningar” hjälper WordDive dig att nå dina språkmål snabbare än någonsin.

Kurserna ingår i det heltäckande kurspaketet i svenska och omfattar följande områden:

 Svenska för arbetslivet

Att tala flytande svenska är en tillgång för alla som rör sig i den nordiska affärsvärlden. Kursen har anpassats efter användare som redan kan grundläggande svenska men som vill förbättra sina kunskaper på just arbetsområdet. Följande ämnen ingår i kursmaterialet:

  • Allmän affärsvokabulär
  • Arbetslivet
  • Handel
  • Ekonomi och beräkningar

 Substantivböjningar

Svenska substantiv har två artiklar (en/ett) och delas in i fem olika substantivklasser. För att du ska kunna välja rätt artikel och böja substantivet på korrekt sätt måste du lära dig dessa klasser. Detta är inte alltid det lättaste, men som tur var erbjuder WordDive en rolig och effektiv studieupplevelse som ger dig den motivation du behöver. Kursen passar både nybörjare och avancerade användare.

Glöm inte att du kan öva på substantivklasserna även medan du läser WordDives övriga svenskkurser. För att läsa mer om de fem substantivklasserna, kolla in WordDives introduktion till svensk grammatik.

 

Enligt våra användare har WordDives svenskkurser hjälpt många att nå utomordentliga resultat, som till exempel den här ingenjörstudenten. Dessutom rapporterade 97 % av alla finska elever som läste WordDives ABI-kurs i svenska förra året att de skulle rekommendera den till andra. Så tveka inte att testa WordDives kurser i svenska redan idag – de är definitivt väl värda besväret!

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.