Articles

Dyk ner i ny grammatikkurs i italienska

mars 1, 2016

italian_grammarBuongiorno! Goda nyheter för alla er som läser italienska – äntligen finns det en grammatikkurs att grotta ner sig i! Kursen fokuserar på italienska verbböjningar i presens och passar såväl nybörjare som personer som vill fräscha upp sina språkkunskaper.

Italienska verb är lite svårare att böja än till exempel engelska. Alla italienska verb har sex former, vilken form du använder beror på vilket av de sex subjekten som står i fokus. Det här är dock en utmaning som är väl värd att ta sig an, då den hjälper dig att konstruera riktiga meningar och tar dig ett steg närmre punkten då du inte längre behöver tänka febrilt innan du öppnar munnen. Dessutom gör WordDives kurser grammatikstudierna både roliga och givande!

 

I kursen Böjning av italienska verb i presens kommer du att få lära dig:

  • hur man säger vardagliga och vanliga fraser på italienska
  • hur man böjer verb efter subjekt, både i positiv och negativ form
  • de olika böjningsmönstren för regelbundna verb plus några vanliga oregelbundna verb.

Dessutom ger exempelmeningarna ett smakprov på hur man pratar om tid i presens plus andra användbara fraser och uttryck. Testa den nya kursen idag och ta ett stort kliv framåt i dina studier!

PS. Den nya kursen ingår i det heltäckande kurspaketet i italienska och har redan lagts till i befintliga användares kurslista.

 

Du kanske även skulle gilla

Inga kommentarer

Kommentera

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.