Uutiskirjeet

WordDiven ruotsin abikurssin uutiskirje 5

Heinäkuu 24, 2014

Ajattele ruotsiksiHei ruotsin abikurssin käyttäjä,

Nyt abikurssin uutiskirjeen aiheena on ruotsin kielitaidon kehitys korkealla tasolla.

Opiskele ruotsiksiVaihda käyttöliittymän kieleksi ruotsi

Ajattelu ruotsiksi on tärkeä askel kohti sujuvaa kielitaitoa. Kun mietit asioita suoraan ruotsiksi, et käytä aikaa niiden kääntämiseen mielessäsi, ja lopputulos on huomattavasti luontevampaa kieltä.

Tee ruotsin kielellä ajatteleminen helpommaksi siirtymällä ruotsinkieliseen ympäristöön. Tämä onnistuu helposti vaihtamalla WordDiven oikean alareunan valikosta käyttöliittymäkieleksi ruotsi.

Keskity esimerkkeihin

Kun tunnet materiaalin ja vastaukset alkavat mennä pääsääntöisesti oikein, kannattaa huomio siirtää esimerkkeihin. Lisää ruotsin Yo-kokeen kannalta keskeistä sanastoa, tyypillisiä ilmauksia, lauserakenteita ja kielioppia opit nimenomaan esimerkkien kautta. Kiinnitä huomiota ruotsille tyypillisiin ilmaisutapoihin, erityisesti silloin, kun ne poikkeavat suomesta.

Esimerkit kannattaa kuunnella ja toistaa ääneen. Tästä on erityisesti hyötyä kuullun koetta ajatellen, mutta usean aistin käyttö tehostaa oppimista myös yleisesti ja auttaa sinua keskittymään.

Keskity harjoitellessasi esimerkkeihin

Lisätietoja

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com. Voit myös kommentoida täällä blogissa, jolloin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut.

Mukavia ruotsin opintoja!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.