Uutiskirjeet

WordDiven ruotsin abikurssin uutiskirje 3

Kesäkuu 26, 2014

WordDiven ruotsin abikurssin uutiskirje 3Hei ruotsin abikurssin käyttäjä,

Tämän uutiskirjeen aiheena on oman edistymisen seuraaminen. Mistä tietää, kuinka suuren osan ruotsin abikurssista on jo suorittanut? Ja kuinka saada neljä pakollista osioita suoritettua turvallisesti aikataulussa viimeistään kirjallista koetta edeltävänä päivänä eli 18.9.?

Oppimisen vaiheet: Harjoitellut -> Opitut -> Pysyvästi opitut

WordDive-metodin perusta on ruotsin keskeisten asioiden oppiminen pysyvästi. Vahva jälki säilömuistissa johtaa automaatioon. Pystyt tuottamaan virheetöntä ruotsin kieltä suuremmin miettimättä, ja työmuistisi vapautuu käsittelemään ylemmän tason asioita. Ymmärrät tekstin kokonaisuutena ja pystyt päättelemään mahdollisesti vieraat sanat niitä ympäröivän tekstin perusteella. Tuottassasi kieltä voit yksittäisten sanojen sijaan esimerkiksi miettiä, millainen lauserakenne sopii kirjoitelmasi tyyliin.

Harjoitellut ja Opitut asiat

Tulokset-sivun alareunasta voit seurata tietyn abikurssin etenemistä. Jokaisen asian toisto optimoidaan sinulle henkilökohtaisesti, tavoitteena pysyvä oppiminen mahdollisimman pienellä työmäärällä. Lue lisää yksilöllisestä ja pysyvästä oppimisesta.

Kurssikohtaisia Kokonaistulokset-käyriä ei tarvitse saada aivan ylös saakka. Kun WordDive huomaa, että tosiasiallisesti osaat jo koko sisällön, se toteaa kurssin suoritetuksi.

Harjoittele-sivun alareunasta voit seurata reaaliaikaisesti ruotsin neljän abikurssin etenemistä. Kun palkit saavuttavat 100% viimeistään ruotsin kirjallista koetta edeltävänä päivänä, olet oikeutettu kurssimaksun palautukseen, mikäli et saa kirjoituksissa vähintään M:ää. Huomaa, että kurssimaksun palautuspyyntö tulee tehdä 15.12.2014 mennessä. Tarkista kurssimaksun palautusehdot ja aikataulu.

Pakollisten abikurssien edistyminen

Kun palkki saavuttaa 100%, se lukittuu. Voit siis vapaasti kerrata ruotsin abikurssin materiaalia eikä haittaa, vaikka sattuisitkin silloin tällöin vastaamaan väärin.

Yöuni tyhjentää työmuistin. Pysyvän oppimisen mittaaminen perustuu osittain tähän, ja siksi kursseja ei pysty suorittamaan päivässä tai kahdessa. Suosittelemme vahvasti, että suoritat kaikki pakolliset osiot valmiiksi asti viimeistään kolme päivää ennen kirjallista koetta.

Edistymisesi tänään: Loistava!

Keräämäsi pisteet, pysyvästi opitut asiat, päiväkohtaiset kehut yms. kuvaavat yleistä edistymistäsi ruotsin kielessä. Loistava ruotsin tulos

Ne toivottavasti kannustavat opiskelemaan lisää, mutta eivät kerro sitä, oletko aikataulussa ruotsin Yo-kirjoitusten suhteen. Seuraa siis palkkeja ja suorita ensimmäisenä pakolliset kurssit.

Lisätietoja

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com. Voit myös kommentoida täällä blogissa, jolloin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut.

Mukavia ruotsin opintoja!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.