Uutiskirjeet

WordDiven englannin abikurssin uutiskirje 6

Elokuu 6, 2014

Kuullunymmärtämisen koe lähestyy!Hei englannin abikurssin käyttäjä,

Tänään aiheena on kuullunymmärtämiskoe.

Englannin abikurssin viisi pakollista osiota pitää saada valmiiksi vasta päivää ennen kirjallista koetta. Saat kuitenkin suurimman hyödyn, mikäli harjoittelet mahdollisimman paljon jo ennen Yo-kuuntelua 8.9. (pitkä) tai 10.9.2014 (lyhyt).

Valmistaudu kuullunymmärtämisen kokeeseenVieraan kielen kuuntelemisen ja puhumisen taidot ovat läheisessä yhteydessä toisiinsa. Kun toistat mallilauseen ääneen, tulet myös kuunnelleeksi sen tarkemmin. Kun kykysi ääntää englantia paranee, opit samalla paremmaksi kuuntelijaksi ja pystyt erottamaan samankaltaiset sanat toisistaan.

Erityisesti nyt kannattaakin harjoitella paikassa, jossa voit kuuntelemisen lisäksi toistaa kuulemasi ääneen. Kuuntele-napilla voit tarvittaessa kuunnella ja toistaa saman vastauksen tai esimerkin useita kertoja.

Lisää materiaalia

Kokeeseen kannattaa valmistautua myös mahdollisimman läheisesti varsinaista koetilannetta muistuttavalla materiaalilla. Sopivia lisäharjoitteita löydät esim. Ylen sivuilta:

oppiminen.yle.fi/abitreenit/englanti/tehtavat/puheen-ymmartaminen

Liikaa ei kannata treenata viimeisenä päivänä, vaan kokeeseen kannattaa mennä hyvissä voimissa. Siksi Yo-kuuntelun kannalta tärkein työ tehdäänkin nyt.

Lisätietoja

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com. Voit myös kommentoida täällä blogissa, jolloin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut.

Mukavia englannin opintoja!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.