Uutiskirjeet

WordDiven Abikurssin uutiskirje 9

Maaliskuu 6, 2014

Englannin Yo-kirjoitukset, viime hetken valmistelutHei Abikurssin käyttäjä,

Nyt käsittelemme viimeisten päivien valmistautumista Yo-kokeeseen. Mihin keskittyä englannin opinnoissa ja kuinka saada melkein valmis WordDiven Abikurssi suoritettua?

Valmistaudu Yo-kokeeseen oman oppimishistoriasi pohjalta

Jokainen opiskelija on yksilö. Jokin tietty englannin kielen asia, vaikeakin, saattaa loksahtaa kohdalleen kuin itsestään. Toisaalta jokin muille helppo, yksinkertainen asia saattaa tuottaa vaikeuksia vuodesta toiseen.

Mikäli olet pitänyt tallessa lukion englannin kokeitasi, niin kaiva ne nyt esiin. Aloita uusimmasta ja katso, millaisia virheitä olet tehnyt. Jos et ole tehnyt tätä aikaisemmin, todennäköisesti yllätyt ja huomaat tekeväsi samoja virheitä kokeesta toiseen.

Nyt, kun Yo-koe on lähellä, kannattaa keskittyä muutamiin tärkeimpiin alueisiin, joissa sinulla on ollut vaikeuksia. Kaikkia englannin kursseja et enää ehdi kertaamaan, mutta opettelemalla muutaman juuri sinulle vaikean asian hyvin saavutat suuren hyödyn pienellä työllä.

Valmistaudu Yo-kokeeseen oman oppimishistoriasi pohjalta

Yöuni tyhjentää työmuistin – harjoittele usein

WordDive-opiskelun tarkoitus on tärkeimpien asioiden oppiminen pysyvästi, keskeisen osaamisen automatisoituminen. Koska yöuni tyhjentää työmuistin, on paljon tehokkaampaa opiskella usein vähän kuin yhtenä päivänä paljon.

Mitä enemmän osaat englantia, sitä helpommin opit lisää, ja oppimisnopeutesi kiihtyy. Tästä huolimatta yhden WordDive-kurssin suorittaminen vaatii aina useita päiviä. Pidä siis huolta, että saat vähintään pakolliset osiot Verbit ja perustiedot sekä Akateeminen kielentuottotaito suoritettua hyvissä ajoin ennen Yo-kirjoituksia.

Englannin Yo-kurssi suoritettu

Jos olet jo loppusuoralla, niin varmin tapa on opiskella hieman joka päivä. Voit toki halutessasi opiskella päivittäin enemmänkin. Suoritettu-palkki näyttää jokaisen kurssin tilanteen reaaliaikaisesti.

Lisätietoja

Lue aikaisemmat Abikurssin uutiskirjeet täältä blogista. Jos kommentoit niitä täällä, niin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut. Voit ottaa meihin yhteyttä myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com.

Mukavia opintoja!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.