Uutiskirjeet

WordDiven Abikurssin uutiskirje 7

Helmikuu 20, 2014

Englannin kielitaidon kehitys korkealla tasolla

Hei Abikurssin käyttäjä,

Nyt Abikurssin uutiskirjeen aiheena on englannin kielitaidon kehitys korkealla tasolla.

Opiskele englanniksivaihda_kieli_englanniksi

Ajattelu englanniksi on tärkeä askel kohti sujuvaa kielitaitoa. Kun mietit asioita suoraan englanniksi, et käytä aikaa niiden kääntämiseen mielessäsi, ja lopputulos on huomattavasti luontevampaa kieltä.

Tee englannin kielellä ajatteleminen helpommaksi siirtymällä englanninkieliseen ympäristöön. Tämä onnistuu helposti vaihtamalla WordDiven oikean alareunan valikosta käyttöliittymäkieleksi englanti.

 

 

Keskity esimerkkeihin

Kun materiaali on tullut tutuksi ja vastaukset alkavat mennä pääsääntöisesti oikein, kannattaa huomio siirtää esimerkkeihin. Lisää Yo-kokeen kannalta keskeistä sanastoa, tyypillisiä ilmauksia, lauserakenteita ja kielioppia opit nimenomaan esimerkkien kautta. Kiinnitä huomiota englannin kielelle tyypillisiin ilmaisutapoihin, erityisesti silloin, kun ne poikkeavat suomesta.

Vaikka kuullunymmärtämiskoe onkin jo ohi, niin esimerkit kannattaa silti kuunnella ja toistaa ääneen. Usean aistin käyttö tehostaa oppimista ja auttaa sinua keskittymään.

Valmistaudu Yo-kokeeseen esimerkkien avulla

Lisätietoja

Lue aikaisemmat Abikurssin uutiskirjeet täältä blogista. Jos kommentoit niitä täällä, niin keskustelua voi seurata kuka tahansa asiasta kiinnostunut. Voit ottaa meihin yhteyttä myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@worddive.com.

Mukavia opintoja!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.