Artikkelit Uutiskirjeet

WordDive kuuntelee käyttäjiensä toiveita!

Heinäkuu 25, 2016

WordDivea kehitetään jatkuvasti yhä paremmin vastaamaan käyttäjiemme tarpeita. Kiitollisina teiltä saamistamme ideoista, parannusehdotuksista ja kurssitoiveista, olemme koonneet seuraavaan alkuvuoden 2016 aikana tehtyjä, käyttäjäpalautteen perusteella toteutettuja uudistuksia.

WordDiveUusia toimintoja – tehokkaampaa oppimista

Odotetuimpiin uutuuksiin kuuluu varmasti WordDiven Android-sovellus, josta on jo saatavilla beta-versio. Olemme saaneet testikäyttäjiltä paljon hyödyllistä palautetta, ja hiomme vielä viimeisiä yksityiskohtia kuntoon. Pian on valmista!

Olemme myös toteuttaneet joukon toivottuja, palvelun käytettävyyttä parantavia uutuuksia. Jos kaipaat ohjeita harjoitteluun, saat ne nyt entistä helpomminsuoraan Harjoittele-sivulta. Kielioppikursseilla taas voit nyt käyttää erikoismerkkejä vaivattomasti.

Moni käyttäjä on kysellyt myös parempien kertausmahdollisuuksien perään. Niinpä teimme yksittäisen kurssin kertaamisesta yksinkertaisempaa sekä lisäsimmetoiminnon, joka mahdollistaa koko kielen aloittamisen uudestaan nollasta.

Palautteen perusteella kurssien suoritusjärjestyksen ja vaativuuden hahmottaminen ei aina ole helppoa,  joten kehitimme Laajan kurssipaketin käyttäjille Aseta päämäärä -toiminnon, joka auttaa löytämään oikeat kurssit käyttäjän itselleen asettamien tavoitteiden perusteella.

Paljon uusia kursseja!

Huomioimme käyttäjiemme toiveet tietenkin myös kurssitarjontamme kehityksessä. Alkuvuoden aikana olemme julkaisseet ennen kaikkea uusia kielioppikursseja, joita toivotaan palautteen perusteella jatkuvasti lisää.

Kevään uutuuksiin kuuluvat kaksi ruotsin alkeistason kielioppikurssia sekä verbien preesenstaivutukseen keskittyvät kurssit espanjassa ja italiassa. Myös venäjänlaajaan kurssipakettiin lisättiin ensimmäiset kielioppikurssit. Mukava ja toivottu uutuus on myös kokonaan uusi tapa oppia kielioppia: voit nyt opiskella englannin kielioppia tekstipohjaisten monivalintatehtävien avulla.

Kokonaan uusien kurssien lisäksi päivitimme ilmaisen Suomea maahanmuuttajille -kurssipaketin vastaamaan yhä paremmin maahantulijoiden kieltenopetuksen konkreettisia tarpeita. Kurssipakettia voi päivityksen myötä käyttää myös mobiilissa!

Mainittakoon vielä lopuksi WordDiven suositut abikurssit, joita päivitämme ja kehitämme jatkuvasti. Olemme saaneet kursseista paljon myönteistä palautetta – jopa 98% kurssin käynneistä suosittelee kurssia tuleville abeille. Mahtavaa!

MUKAVIA OPINTOJA – WORDDIVELLA ONNISTUT!

Voit lähettää omat toiveesi ja parannusideasi meille helposti verkkosivuillamme. Kiitos kaikille käyttäjillemme – yhdessä teemme WordDivesta aina vain paremman!

 

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.