Newsletters Uutiskirjeet

Uutiskirje: Uusia brittienglannin kursseja!

Toukokuu 22, 2013

Helmikuussa keräsimme palautetta satunnaisesti valituilta WordDiven käyttäjiltä. Suurkiitos kaikille osallistuineille!

Palautteesta kävi ilmi, että tärkeimpiä kehityskohteita ovat uuden materiaalin ja uusien aiheiden lisääminen. Tämän tiedon perusteella aloimme kehittää uusia, kohdistetumpia keskitason kursseja useimpiin tarjolla oleviin kieliin. Nyt on aika julkistaa ensimmäinen erä uusia brittienglannin kursseja.

look-up-to

Fraasiverbit

Fraasiverbit ovat englannin kielelle tyypillisiä. Niissä verbi yhdistyy partikkeliin, prepositioon tai molempiin. Näillä yhdistelmillä on omat merkityksensä, joita ei voi päätellä kääntämällä niiden yksittäisiä osia erikseen.

Uuden fraasiverbikurssin avulla opit 100 olennaisen tärkeää fraasiverbiä ja vähintään yhden käyttötilanteen jokaiselle. Try it out!

stonehenge

Matkailu

Eräs tärkeimmistä syistä opiskella kieliä on halu ymmärtää enemmän ja puhua paikallisten kanssa matkaillessa. Monet käyttäjistämme suunnittelevat myös matkustavansa ulkomaille päästäkseen parantamaan kielitaitoaan.

Tämän palautteen perusteella oli luonnollista kehittää kurssi, joka keskittyy matkustamiseen Britanniassa ja Irlannissa. Koska englanti on matkailun yleiskieli kaikkialla, kurssissa on mukana myös paljon yleistä matkailusanastoa.

Kurssi koostuu 280 opittavasta asiasta ja kattaa tärkeimmät matkailuun liittyvät aiheet.

ENG4ENGv

Brittienglannin epäsäännölliset verbit 1 ja 2

Epäsäännölliset verbit ovat englannin kielessä erittäin yleisiä. Jotta voit ymmärtää ja puhua englantia, on tärkeää osata epäsäännöllisten verbien aikamuodot ulkoa. Kun haluat tietää, joko junasi left, ei siihen hätään ehdi etsiä verbiä leave sanakirjasta!

Kurssi 1 kattaa kaikki kolme aikamuotoa 33 usein käytetystä epäsäännöllisestä verbistä. Kurssissa 2 on 127 verbiä lisää, ja yhdessä ne kattavat kaikki yleisimmin käytetyt epäsäännölliset verbit. Jos jo osaat osan verbeistä, pääset etenemään pikavauhtia vastaamalla esimerkiksi “see saw seen” kysyttäessä muotoa “see”. Tällöin saat täydet pisteet kaikista aikamuodoista samalla kertaa.

Matkailu, fraasiverbit ja epäsäännölliset verbit 2 on lisätty laajaan brittienglannin pakettiin. Epäsäännölliset verbit 1 on osa Opi englantia -pakettia. Viimeiset käännökset fraasiverbi- ja matkailukursseihin valmistuvat viikon sisällä, mutta voit käyttää kaikkia neljää kurssia heti.

 

Sukella kieleen!

Timo-Pekka
WordDive-tiimi

Saatat pitää myös näistä

1 kommentti

  • Reply seija vural Kesäkuu 17, 2013 at 21:20

    no huono kieli taito jos joku kurssi niin sopii minulle

  • Kommentoi

    CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.