Newsletters Uutiskirjeet

Uutiskirje: Uusia brittienglannin kursseja!

Elokuu 29, 2013

WordDive julkaisi seuraavat brittienglannin kurssit keskitason oppijoille ja edistyneille. Toiveittenne mukaisesti keskitymme tällä kertaa ruokaan, taiteeseen ja kulttuuriin.

Olitpa sitten kiinnostunut näistä tai muista aiheista, tietoa melkein mistä tahansa on helppo löytää, kun osaat englantia. Englannin opiskelu on aina hyvä päätös!

scones

Ruoka ja juoma

Osaatko tilata pihvin? Mikä mahtaa olla that funny-looking fruit with the red bits inside? Älä jää sanattomaksi ravintolassa tai ruokakaupassa äläkä hämmenny keittiössä. Ruoka ja juoma -kurssin sanastosta on hyötyä, kun menet ulos syömään, kokkaat tai nautit juomia hyvässä seurassa. Tutustut myös muutamaan brittiläisen keittiön erikoisuuteen – ja se onkin mainettaan parempi!

Kurssi kattaa viisi aihetta: Ainekset, Keittiössä, Alku- ja pääruokia, Juomia ja herkkuja sekä Makuasioita.

artandculture

Taide ja kulttuuri

Monille ulkomaanmatka tarkoittaa näyttelyitä, konsertteja, musikaaleja… Nämä ja muut unohtumattomat kulttuurielämykset vain paranevat, kun ymmärrät enemmän ja osaat puhua kokemuksistasi muiden kanssa.

Olipa kulttuuri sinulle oopperaa tai katuperformansseja, opit tällä kurssilla hyödyllistä sanastoa. Kurssin aihepiirit ovat Kuvataide, Esittävä taide, Musiikki ja Taide-elämyksiä.

Molemmat uudet kurssit sisältyvät Laaja brittienglanti -pakettiin, ja ne lisätään automaattisesti nykyisille käyttäjille.

Sukella kieleen!

Timo-Pekka
WordDive-tiimi

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.