Newsletters Uutiskirjeet

Uusia ruotsin kursseja WordDivella!

Toukokuu 17, 2014

Swedish Sports Course on WordDive
WordDiven ruotsin kurssien valikoimaan on juuri lisätty kaksi mielenkiintoista uutuutta:Urheilu sekä Taide ja kulttuuri. Molemmat sisältyvät Laaja ruotsi -kurssipakettiin. Lisäksi koulutustarjontaamme on ilmestynyt ruotsin abikurssi, jossa on huikea takuu – kirjoita M tai saat rahasi takaisin!

Tutustu Laaja ruotsi -kurssipakettiin tästä.

Ruotsi on hieno matkakohde aktiivisille liikkujille ja ulkoilmaihmisille. Valmistaudu seikkailuun uuden Urheilu-kurssin avulla. Se kattaa lukuisten urheiluaiheiden olennaisimman perussanaston, mukaan lukien yleisurheilu, olympialaiset, palloilulajit ja monia muita.
Swedish Art and Culture Course on WordDive
Uusi Taide ja kulttuuri -kurssi on suunniteltu intohimoisille taiteen harrastajille, jotka haluavat tutustua monimuotoiseen ruotsalaiseen kulttuuriin ruotsiksi. Se on tarkoitettu keskitason opiskelijoille ja kattaa laajan valikoiman aiheita näyttämötaiteesta kuvataiteeseen ja musiikkiin.

Huomaa, että jos sinulla on jo Laaja ruotsi -kurssipaketti, uusi sisältö on lisätty sinulle automaattisesti.

Muistathan, että WordDive on helppo tapa aloittaa uuden kielen opiskelu. Voit aloittaa ILMAISEKSI! Jos haluat kokeilla ilmaista ruotsin näytekurssia, klikkaa tästä.

Mukavia kieliopintoja!
WordDive
-tiimi

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.