Uutiskirjeet

Uusi toiminto auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Elokuu 26, 2014

Opiskelemme kieliä eri syistä: jotkut haluavat mukavan harrastuksen, toiset matkustaa, kolmannet taas tähtäävät sujuvaan kielitaitoon mahdollisimman nopeasti vaikkapa ulkomailla työskentelyä varten. Toivoi kielten opiskelulta sitten mitä tahansa, omien tavoitteiden asettaminen on tärkeää, varsinkin kun opiskelu on itsenäistä. 

WordDive tarjoaa käyttöösi tehokkaan työkalun, joka paitsi auttaa sinua pitkän ja lyhyen tähtäimen tavoitteiden asettamisessa, myös motivoi sinua saavuttamaan nämä tavoitteet. Sinä päätät, miten paljon käytät aikaasi opiskeluun, ja helppokäyttöinen toiminto kertoo, miten lähellä olet seuraavaa päämääräsi.

Miten työkalu toimii?

Kun aloitat uuden kielen opiskelun, WordDive tutustuu hetken juuri sinun yksilölliseen tasoosi ja opiskelurytmiisi. Kun opit ensimmäiset sanasi pysyvästi – eli normaalisti muutaman päivän harjoittelun jälkeen – pääset asettamaan viikkotavoitteesi painamalla harjoitussivun kokonaistuloksiasi kuvaavan mittarin linkkiä.

FIN NewsletterWK35_2

Seuraavaksi pääset valitsemaan sinulle sopivan opiskelurytmin. Mieti, miten monta tuntia haluat käyttää opiskeluun päivässä ja miten monena päivänä viikossa. Pyri asettamaan tavoite, joka on riittävän haastava, muttei liian raskas. Yksilöllisen tasosi jo tunteva WordDive arvioi nyt valitsemasi rytmin perusteella, miten monta viikkoa sinulla on vielä jäljellä tavoitteesi saavuttamiseen.

FIN NewsletterWK35

Pääset seuraamaan edistymistäsi henkilökohtaisilla harjoitussivuillasi. Muista, että voit milloin tahansa palata muuttamaan asettamaasi opiskelurytmiä: jos opinnot näyttävät etenevän kevyesti ja haluat saavuttaa seuraavan päämääräsi nopeammin, voit lisätä vauhtia!

Ota nyt helppo työkalu käyttöösi ja huomaat, miten tavoitteiden asettaminen ja oman kehityksesi seuraaminen motivoivat sinua entistä parempiin tuloksiin!

Mukavaa alkavaa syksyä!
WordDive-tiimi

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.