Artikkelit Uutiskirjeet

Uusi tapa oppia englannin kielioppia!

Heinäkuu 5, 2016

Laajensimme jälleen WordDiven brittienglannin kielioppikurssien valikoimaa! Tällä kertaa tarjolla on myös aivan uusi harjoittelumuoto: Tekstiharjoitus-kurssilla opit kielioppia tekstipohjaisten monivalintatehtävien avulla.

Kurssi koostuu kymmenestä tekstistä, jotka vaihtelevat tyypiltään kaunokirjallisuudesta blogikirjoituksiin ja resepteihin. Teksteihin on jätetty aukkoja, joihin sinun tulee löytää oikea vastaus neljästä eri vaihtoehdosta. Kun klikkaat vastaustasi, saat heti esiin pienen selityksen oikeasta vastauksesta, ja harjoittelusta tulee näin erityisen tehokasta!

text_exercise

Kielioppisäännöt jäävät myös paremmin mieleesi, kun pääset harjoittelemaan prepositioita, artikkeleita, sidesanoja ja verbimuotoja niiden todellisissa käyttöyhteyksissä. Mikä parasta, opit kurssilla lisäksi myös luetun ymmärtämistä, uutta sanastoa ja lauseenmuodostusta!

KOKEILE UUTTA BRITTIENGLANNIN KIELIOPPIKURSSIA NYT!

Kurssi on osa Laaja brittienglanti -kurssipakettia, ja se on lisätty kurssipaketin nykyisille käyttäjille. Tarkoitus on lisätä vastaava kurssi Laaja amerikanenglanti -kurssipakettiin myöhemmin tänä vuonna.

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.