Uutiskirjeet

Tiesitkö, että WordDive parantaa jatkuvasti kurssiensa sisältöjä?

Syyskuu 29, 2014

FIN_Newsletter_WK40WordDive laajentaa kurssitarjontaansa ja parantaa ohjelman käytettävyyttä säännöllisesti. Kehitystyö ei kuitenkaan rajoitu pelkästään uuden sisällön ja teknisten toimintojen tarjoamiseen: WordDiven sisältötiimi parantaa jatkuvasti myös olemassa olevia kursseja!

Kurssien parantaminen lähtee liikkeelle käyttäjien vastausten anonyymistä läpikäymisestä. Jos tiettyyn opittavaan asiaan vastataan toistuvasti väärin, pohdimme, tulisiko hyväksyttyjä vastauksia lisätä tai voitaisiinko esimerkiksi kuvaa selkeyttämällä tai vaikkapa synonyymeja vaihtamalla parantaa tehtävän ymmärrettävyyttä.

Tämän lisäksi opittavia asioita parannetaan käyttäjiltä saadun palautteen pohjalta. Olemmekin tehneet palautteen antamisen mahdollisimman vaivattomaksi:  Sanavarasto-välilehdellä voit paitsi käydä läpi oppimiasi asioita, myös lähettää meille tiettyä asiaa koskevaa palautetta. Napsauta vain Avaa-linkkiä ja kirjoita kommenttisi! FIN NewsletterWK40_blog

Jotta pysyisit ajan tasalla, alamme ensi viikosta lähtien tiedottaa kurssien kehittämisestä Twitterissä. Nyt onkin erinomainen hetki liittyä Twitter-seuraajiimme!

Mukavaa kielten oppimista! 
WordDive-tiimi

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.