Artikkelit Uutiskirjeet

Tehosta oppimistasi WordDiven tarjoamilla työkaluilla

Lokakuu 3, 2016

Saavutat WordDivella hienoja tuloksia lyhyessä ajassa, koska ohjelma räätälöi harjoitusten sisällön ja etenemisvauhdin yksilöllisesti juuri sinulle. Tämän perusominaisuuden lisäksi WordDive tarjoaa muitakin toimintoja, jotka tekevät oppimisesta tehokasta, motivoivaa ja vaivatonta. Hyödynnätkö jo kaikkia seuraavista työkaluista?

Aseta tavoitteesi – WordDive etsii sopivimmat kurssit

Laajan kurssipaketin käyttäjänä voit valita, mitä päämäärää varten haluat opiskella. Aseta päämääräsi -toiminnon avulla näet oman tavoitteesi kannalta keskeisimmät kurssit ja niiden suositeltavan suoritusjärjestyksen yhdellä silmäyksellä. Opiskelet näin itsellesi sopivia kursseja alusta alkaen ja saavutat tavoitteesi ennätysajassa!

Löydä tehokas harjoittelurytmi helposti

Oman ajankäytön suunnittelu on tärkeää, jotta löydät aikaa kieliopinnoillesi. WordDiven Suunnittele viikkosi -työkalu auttaa sinua suunnittelemaan arkeesi sopivan opiskeluaikataulun, joka on ihanteellinen myös itsellesi asettamillesi tavoitteille. Motivaatiosi kasvaa, kun näet helposti, miten lähellä olet seuraavaa tasoa!

Aloita alusta ja kertaa oppimasi

Oletko pitänyt pienen tauon opinnoissasi ja haluaisit kerrata jo suorittamasi kurssin? WordDive tarjoaa käyttöösi toiminnon, jonka avulla voit aloittaa yksittäisen kurssin tai vaikka koko kielen opiskelun alusta.

Valitse juuri sinulle sopivin kurssityyppi

Jotkut haluavat keskittyä kieliopinnoissaan sanavarastonsa parantamiseen, toiset valmistautua ylioppilaskirjoituksiin, joitakin taas kiinnostaa kielioppi. Tästä syystä WordDiven kurssivalikoimaan kuuluu useita erityyppisiä kursseja. Uusimpana tulokkaana on Laaja englanti -kurssipakettiin kuuluva, tekstipohjaisia monivalintatehtäviä sisältävä kurssityyppi – oletko jo tutustunut siihen?

Opi omalla tyylilläsi

WordDivella opit kaikkia aisteja käyttäen. Harjoittelet samaan aikaan niin oikeinkirjoitusta ja ääntämistä kuin kuullun ja luetun ymmärtämistä, ja tuloksena on nopeasti kehittyvä, monipuolinen kielitaito. Erilaisia oppimistyylejä tukeva WordDive sopii kaikille, riippumatta siitä, minkä oppimistavan itse kokee luontaisimmaksi!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.