Artikkelit

Tehosta opintojasi viikkosuunnitelman avulla

Helmikuu 25, 2016

Kielten opiskelu WordDivella antaa sinulle vapauden itse päättää missä, milloin ja kuinka pitkään kerrallaan opiskelet. Parhaisiin tuloksiin tietenkin pääset, jos harjoittelet säännöllisesti ja johdonmukaisesti. Toimiva harjoittelurutiini syntyy helpoiten, kun suunnittelet ajankäyttöäsi, asetat itsellesi selkeitä tavoitteita ja seuraat etenemistäsi. Samalla myös motivaatiosi säilyy korkeana!

Viime kuussa annoimme vinkkejä siihen, miten löydät aikaa kieliopinnoillesi arjen kiireessä, mutta tiesitkö, että WordDive tarjoaa käyttöösi myös tehokkaan työkalun oman harjoitteluaikataulusi suunnitteluun? Helppokäyttöinen työkalu auttaa sinua löytämään tavoitteisiisi nähden ihanteellisen opiskelurytmin ja kannustaa jatkamaan eteenpäin.

Miten työkalua käytetään?

Kun aloitat uuden kielen opiskelun, WordDive tutustuu ensin yksilölliseen tasoosi ja opiskelurytmiisi. Harjoiteltuasi muutaman päivän opit yleensä ensimmäiset sanasi pysyvästi, jonka jälkeen pääset harjoitussivun kokonaistuloksiasi kuvaavan mittarin linkin kautta määrittelemään oman viikottaisen opiskelutahtisi.

FIN_adjust_progress

Pohdi seuraavaksi, miten paljon aikaa haluat käyttää kieliopintoihisi viikossa. Pyri suunnittelemaan viikko-ohjelma niin, että se on tarpeeksi haastava muttei kuitenkaan arkeesi liian vaativa. Yksilöllisen tasosi jo tunteva WordDive laatii sinulle nyt valitsemasi opiskeluvauhdin perusteella arvion siitä, miten monen viikon päässä seuraava välitavoitteesi on.

FIN_plan_week

Seuraa opintojesi edistymistä ja viikkotavoitteesi toteutumista henkilökohtaisella harjoitussivullasi tai tilaamalla ilmainen raportti sähköpostiisi Asetukset-sivulla. Muista, että voit milloin tahansa palata muuttamaan viikkosuunnitelmasi harjoitteluaikoja, jos vaikkapa haluat kiristää tahtia. Mitä enemmän harjoittelukertoja, sitä lyhyempi matka maaliin!

Jos WordDiven viikkosuunnitelma-työkalu on sinulle vielä vieras, kokeile sitä nyt ja yllätyt, millaista lisäpotkua opintojen suunnittelu ja itsellesi asettamiesi tavoitteiden saavuttaminen tuovat kieliopinnoillesi!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.