Artikkelit Uutiskirjeet

Seuraa edistymistäsi uudistetun viikkoraportin avulla

Lokakuu 10, 2016

WordDivella saat tuloksia nopeasti ja kielitaidon kehittymisen seuraaminen on varsin mukavaa puuhaa. Kun kiinnität huomiota siihen, kuinka paljon aikaa käytät opiskeluun ja millaisia tuloksia saavutat, motivaatiosi pysyy korkealla ja ajankäyttösi tehostuu. Tämä on erityisen tärkeää, kun opiskelet kieliä itsenäisesti.

Olemme uudistaneet WordDiven käyttäjilleen tarjoaman viikkoraportin sisällön, jotta oman edistymisen seuraaminen onnistuisi mahdollisimman vaivattomasti. Joka maanantai sähköpostiisi lähetettävästä raportista näet nyt selkeästi:

WordDive Progress Report

 miten lähellä olet asettamaasi tavoitetta,

kuinka paljon olet harjoitellut viimeisen viikon aikana,

miten monta asiaa olet oppinut pysyvästi sekä

miten olet edistynyt kohti tavoitettasi.

Lisäksi raportti tarjoaa sinulle kurssikohtaista tietoa harjoittelusi määrästä ja edistysaskelistasi. Näet myös, miten paljon olet kaikkiaan käyttänyt aikaa kunkin kurssin opiskeluun sekä kuinka lähellä olet koko kurssin suorittamista.

Ellet vielä ole tilannut viikkoraporttia sähköpostiisi, se onnistuu helposti Asetukset-sivujen kohdasta Raportti edistymisestäsi. Samalla voit tilata raportin myös vaikka kurssin lahjoittaneelle ystävällesi tai kenelle tahansa muulle, jota opintojesi kulku kiinnostaa. Opiskelumotivaatio kasvaa entisestään, kun kannatusjoukkosikin näkee, miten hienosti etenet!

PS Muista, että voit seurata edistymistäsi myös Tulokset-sivun kautta!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.