Artikkelit

Ruotsin kieli kuntoon – kaksi uutta kurssia nyt saatavilla!

Maaliskuu 7, 2016

SWE_coursesRuotsin kurssiemme suuri kysyntä on osoittanut, että hyvä ruotsin kielen taito on edelleen tärkeää niin työelämässä kuin opinnoissakin. Olemmekin laajentaneet ruotsin kurssivalikoimaa kahdella edistyneen tason kurssilla. Uudet Liike-elämän ruotsi ja Ruotsin substantiivien taivutus -kurssit auttavat sinua saavuttamaan tavoittelemasi kielitaidon nyt entistäkin tehokkaammin!

Uudet kurssit ovat osa Laaja ruotsi -pakettia, ja niillä käsitellään seuraavia asioita:

 Liike-elämän ruotsi

Sujuva ruotsi on valttikortti niin suomalaisessa kuin pohjoismaisessakin liike-elämässä. Kurssin sisältö on räätälöity ruotsin perusteet jo hallitseville käyttäjille, jotka haluavat parantaa nimenomaan liike-elämässä tarvittavaa kielitaitoaan. Kurssi keskittyy erityisesti seuraaviin aihealueisiin:

  • Yleinen liiketoimintasanasto
  • Työelämä
  • Kaupankäynti
  • Talous ja laskelmat

 Ruotsin substantiivien taivutus

Ruotsin substantiivit ovat joko en- tai ett-sukuisia ja ne jaetaan viiteen eri taivutusluokkaan. Oikean artikkelin valitsemisen lisäksi sanaluokkien oppiminen on välttämätöntä, jotta osaat taivuttaa sanan oikein. WordDive tekee tästä yleensä paljon treenaamista vaativasta tehtävästä miellyttävää ja tehokasta. Kurssi sopii niin aloitteleville kuin edistyneemmillekin kielenoppijoille.

Muista, että WordDive opettaa substantiivien taivutusluokkia myös muiden ruotsin kurssien harjoitusten yhteydessä. Voit lukea ruotsin sanaluokista lisää myös kielioppisivuiltamme.

Loistavia tuloksia WordDiven ruotsin kursseilla!

Vaikka ruotsi kuuluu sekä peruskoulun että lukion opetusohjelmaan, ruotsin yo-kokeet tai esimerkiksi korkeakouluopintoihin kuuluvat pakolliset ruotsin kurssit ovat monelle suuria haasteita. Saamamme palautteen perusteella moni ruotsin kanssa kamppaileva on saavuttanut hienoja tuloksia WordDiven ruotsin kursseilla: kielitaito on parantunut nopeasti ja arvosanat ovat ylittäneet kaikki odotukset.

Esimerkiksi ruotsin abikurssin edellisvuonna suorittaneista 97% suosittelee kursseja muille abeille. Myös ammattikorkean pelätyn ruotsin kurssin, niin kutsutun “virkamiesruotsin” läpäisemisessä on WordDiven avulla päästy loistaviin tuloksiin. Älä sinäkään enää turhaan epäröi, vaan laita ruotsisi kertaheitolla kuntoon – se kannattaa!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.