Artikkelit Uutiskirjeet

Opiskele englantia ja loista työssäsi!

Syyskuu 13, 2016

Kielitaidon merkitystä kansainvälistyvässä työelämässä ei voi korostaa liikaa. Erityisesti vahva englannin kielen taito kuuluu monesti työtekijältä vaadittaviin perusvalmiuksiin. Sujuva englanti ei ole enää tarpeen pelkästään työmatkoilla, vaan kieltä tarvitaan yhä enemmän myös jokapäiväisten tehtävien hoitamiseen työpaikalla.

Vastataksemme paremmin käyttäjiemme tarpeisiin olemme uudistaneet Työelämän englanti -kurssin. Kurssin sisältöä on paranneltu niin, että se keskittyy nyt tehokkaammin juuri työelämään liittyvään sanastoon ja ilmaisuihin. Kurssi onkin entistä hyödyllisempi niin työelämässä oleville kuin sinne pyrkiville!

Keskitason ja edistyneen tason opiskelijoille soveltuva kurssi on saatavilla sekä brittienglannissa että amerikanenglannissa. Kurssilla käsitellään seuraavia aiheita:

  • Työnhaku
  • Työpaikalla
  • Aika ja raha
  • Viestintä

Jos haluat keskittyä opinnoissasi nimenomaan työelämässä vaadittavan kielitaidon kehittämiseen, muista hyödyntää WordDiven Aseta päämääräsi -toimintoa ja valitse päämääräksesi Työ. Näin näet helposti muutkin työelämälle hyödylliset kurssit ja niiden suositeltavan suoritusjärjestyksen.

WordDiven kielikurssit ovat toimiva ratkaisu myös yrityksen henkilöstön kouluttamiseen. Jos yrityksessäsi on tarvetta tehokkaalle kielikoulutukselle, tutustu nyt edullisiin yrityshintoihimme ja liity tyytyväisten yritysasiakkaidemme joukkoon!

P.S. Kurssi on osa Laaja englanti -kurssipakettia, ja se on lisätty kurssipaketin nykyisille käyttäjille.

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.