Artikkelit Uutiskirjeet

Mitä pisteet ja pysyvästi opitut asiat kertovat oppimisestasi?

Lokakuu 17, 2016

WordDivella oppiminen on hauskaa: kun harjoittelet, keräät samalla pisteitä ja pääset reaaliaikaisesti seuraamaan kehitystäsi. Pelillisyys tekee harjoittelusta koukuttavaa ja opit melkein huomaamatta!

Pisteiden määrään vaikuttavat muun muassa harjoitustyyppi sekä se, miten hyvin hallitset harjoiteltavan asian. Seuraavassa käymme tarkemmin läpi, miten pisteet lasketaan ja mitä ne kertovat oppimisestasi.

Mitä lähempänä oikeaa vastausta, sitä paremmat pisteet

Koska opit uusia asioita vähitellen, WordDive antaa pisteitä myös melkein oikeista vastauksista. Ennen kuin opit asian pysyvästi, saat jokaisesta vastauksesta 0-8 pistettä sen mukaan, miten lähellä olet oikeaa vastausta ja oletko käyttänyt apunasi lisävinkkejä, kuten oikean vastauksen kuuntelemista. Jos opit nopeasti, voit lisäksi saada bonuspisteitä.

Vastausikkunassa näkyvä ikoni kertoo sinulle, miten hyvin onnistuit vastauksessasi sillä kertaa. Voit lukea lisää vastauksen tasosta kertovista ikoneista tästä. Kokonaispisteesi ja kehityksesi näet kätevästi Tulokset-sivun kuvaajasta.

permanent_fin

Kaiken perustana pysyvä oppiminen

permanent_2_finNäet kuvaajasta myös pysyvästi oppimiesi asioiden määrän. Yksi pysyvästi opittu asia vastaa 100 pistettä, eli aina kun saat kokoon yhteensä 100 perus- ja bonuspistettä, olet oppinut pysyvästi yhden uuden asian.

Pysyvästi oppiminen tarkoittaa, että WordDive on varmistanut, että asiasta on jäänyt pitkäkestoiseen muistiisi vahva jälki. Pystyt vaivatta ymmärtämään, lukemaan, kirjoittamaan ja sanomaan sanan ja muistat sen 80% todennäköisyydellä vielä vuoden kuluttua, vaikket enää kertaisi sitä lainkaan. Onneksi olkoon!

WordDive-metodin tehokkuus perustuu juuri pysyvään oppimiseen: et kertaa samoja asioita vuodesta vuoteen ja haparoinnin sijaan työmuistisi voi keskittyä siihen, mitä oikeasti haluat sanoa. Etenet näin suurin harppauksin kohti sujuvaa ja monipuolista kielitaitoa!

ALOITA HARJOITTELU NYT!

 

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.