Newsletters

Mikä on paras tapa harjoitella WordDivella?

Tammikuu 23, 2017

WordDivella voit oppia kieliä milloin ja missä tahansa sinulle parhaiten sopii. WordDiven itsenäistä kielten oppimista tukevien ominaisuuksien ja tehokkaiden työkalujen avulla saavutat poikkeuksellisen nopeita tuloksia: voit oppia uuden kielen vain kolmessa kuukaudessa!

Varsinkin opintojen alkuvaiheessa moni saattaa kuitenkin miettiä, mikä olisi kaikkein paras tapa harjoitella WordDivella. Kokosimme sinulle viisi vinkkiä, joiden avulla saat harjoittelusta varmasti kaiken irti – lue nämä ja opit entistäkin nopeammin!

WordDiveVINKKI 1: Unohda pitkät harjoittelusessiot

WordDivella pääset selvästi parempiin tuloksiin usealla lyhyellä kuin muutamalla pitkällä viikottaisella harjoituskerralla. Puoli tuntia harjoittelua päivässä on paljon parempi vaihtoehto kuin kaksi tuntia kahdesti viikossa. Muista pitää taukoja ja levätä, sillä stressitilassa aivojesi oppimiskyky ja muistin toiminta heikentyvät. Älä ota opiskelusta paineita – WordDivella onnistut kyllä!

VINKKI 2: Älä pohdi liian pitkään, jos et keksi oikeaa vastausta

Kun vastaan tulee harjoitus, johon et heti keksi vastausta, älä epäröi oikean vastauksen katsomista tai kuuntelemista. WordDivella opit kieltä samanaikaisesti sekä kuulo- että näköaistin avulla, ja useat toistot vain vahvistavat kuvan ja opittavan asian sidosta pitkäaikaisessa muistissasi. Katso, kuuntele ja toista, ja siirry reippaasti eteenpäin!

VINKKI 3: Ole rohkea ja arvaa

Jos mieleesi tulee jotain sopivaa, älä turhaan arkaile kirjoittaa sitä vastaukseksi. Vältä turhaa itsekritiikkiä: alitajunta on tärkeä oppimiselle, joten anna sille tilaa toimia ja kirjoita mitä mieleesi tulee. Muutaman toiston jälkeen oikea vastaus jää kyllä mieleesi!

VINKKI 4: Opi ajattelemaan uudella kielellä

Voit milloin tahansa kääntää oikean vastauksen omalle kielellesi, jos et keksi, mihin harjoituksen kuva viittaa. Suosittelemme kuitenkin, että painat Käännä-nappia vain, kun se on tarpeen: opit näin ajattelemaan suoraan opiskelemallasi kielellä ja kielitaitosi kehittyy nopeammin.

VINKKI 5: Pelaa ja pidä hauskaa

Tiesitkö, että opit parhaiten, kun sinulla on hauskaa? Kiinnitä siis huomiota saamiisi pisteisiin, kilvoittele itsesi ja kavereidesi kanssa ja anna pelaamisen viedä mukanaan. Harjoittelu koukuttaa ja opit melkein huomaamatta!

ALOITA HARJOITTELU NYT!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.