Artikkelit

Mikä tekee WordDive-metodista tehokkaan?

Helmikuu 19, 2017

WordDivella saavutat nopeita tuloksia: voit oppia uuden kielen vain kolmessa kuukaudessa. Seuraavassa kerromme sinulle, miksi WordDive-metodi on niin tehokas – lue tämä, ja olet varmasti vieläkin motivoituneempi jatkamaan kieliopintojasi WordDivella!

Opit nopeasti ajattelemaan uudella kielellä

Sujuvan kielitaidon edellytys on, että opit ajattelemaan uudella kielellä niin, ettei sinun tarvitse ensin miettiä sanottavaasi äidinkielellä. WordDive-metodilla tämä taito kehittyy nopeasti, koska käytät harjoitellessa kaikkia aisteja. Näet, kuulet ja luet opittavan asian jokaisen harjoituksen kohdalla, ja tulet samalla melkein huomaamatta toistaneeksi sen useaan kertaan. Opittavaan asiaan kehittyy voimakas mielleyhtymä, ja opit yhdistämään käsitteen suoraan todellisen elämän käyttöyhteyteen.

WordDive-metodi

Opit käyttämään oppimaasi

Taidon tasotKielitaitosi on sujuva, kun pystyt käyttämään uutta kieltä miettimättä sen enempää oikeita sanoja, ääntämistä kuin kielioppirakenteitakaan.Yleinen syy kielten opiskelun tehottomuuteen on se, että oppiminen jää Tietämisen tasolle: opitut asiat saattavat kyllä muistua mieleen kokeissa, mutta käytännön asioiden hoitaminen ei onnistu. Tällä tasolla sanojen muistelu vie kaiken huomion, etkä pysty ajattelemaan uudella kielellä.

WordDive-metodilla opit alusta asti ajattelemaan suoraan uudella kielellä, joten kielitaitosi saavuttaa nopeasti Käyttäminen-tason. Aivosi saavat rauhassa keskittyä siihen, mitä haluat sanoa ja miten – epävarman haparoinnin sijaan käytät uutta kieltä varmasti ja sujuvasti.

WordDive tunnistaa taitosi

Jotta opit ajattelemaan uudella kielellä ja käyttämään sitä sujuvasti, sinun tulisi hallita noin 2 000 kielen yleisintä sanaa sekä niiden kieliopin mukainen käyttö. Tämä saattaa kuulostaa rankalta urakalta, mutta onneksi WordDive-metodilla onnistut siinä varmasti. Palvelu tunnistaa, milloin olet oppinut opittavan asian pysyvästi eli milloin osaat oikeasti käyttää sitä.

Koska WordDive optimoi harjoitukset jokaisen oppijan yksilöllisen tason mukaan, toistoja tulee juuri oikea määrä keskeisen sanaston ja peruskieliopin pysyvään oppimiseen. Mikä parasta, WordDivella oppivat kaikki – iästä ja aloitustasosta huolimatta!

Opit helposti lisääWordDive

Rakennettuasi vankan pohjan kielitaidolle sinun on helppo kehittää sitä vieläkin paremmaksi. Kun osaat ajatella uudella kielellä ja käyttää sitä aktiivisesti, opit lisää erittäin nopeasti. Omaksut helposti uutta sanastoa ja rakenteita esimerkiksi lukemalla kirjoja, katsomalla elokuvia tai matkustamalla. Mitä enemmän osaat, sitä enemmän opit!

ALOITA HARJOITTELU NYT

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.