Artikkelit

Kurkistus uuteen vuoteen 2016

Joulukuu 28, 2015

Ensi vuonna on luvassa paljon jännittäviä uutisia kaikille WordDiven käyttäjille!

b5091988-5654-40eb-b69e-828c544e42c2Android-mobiilisovellus

Ehkä yksi odotetuimmista uutisista on Android-mobiilisovelluksen julkaiseminen. Android on ylivoimaisesti suosituin älypuhelinten käyttöjärjestelmä. Se on käytössä mm. Samsungin, LG:n ja HTC:n laitteissa, joista löytyy myös edullisempia, mutta erittäin käyttökelpoisia älypuhelinvaihtoehtoja.

Olemme saaneet paljon toiveita Android-sovelluksesta ja nyt voimme iloksemme ilmoittaa, että sen kehitys on hyvässä vauhdissa ja sovelluksen arvioitu julkaisemisajankohta on maaliskuu 2016.

Uusia kielioppikursseja

Tietenkin luvassa on myös uutta oppimateriaalia. Käynnissä on esimerkiksi ruotsin, espanjan ja venäjän kielioppikurssien valmistelu. Kaikki innokkaat venäjän opiskelijamme saavat pian työn alle mm. pronomini-, adjektiivi- ja prepositioharjoituksia. Ruotsista on tulossa alkeistason pronominikurssi ja espanjasta johdantokurssi verbien taivutukseen.

Odotettavissa on myös muita kurssiuutuuksia, joista tiedotamme myöhemmin keväällä. Pysy kuulolla!

Kurssit järjestykseen tavoitteen mukaan

Myös käytettävyyteen on tulossa parannuksia. Kurssien määrä varsinkin laajoissa paketeissa lisääntyy jatkuvasti, joten suunnitelmissa on toteuttaa toiminto, joka järjestää kurssit automaattisesti valitsemaasi tasoon ja tavoitteeseen sopivaan järjestykseen. Voit valita tavoitteeksi esimerkiksi matkailun, maahanmuuton tai työn.

course_FINHuomaathan, että voit jo nyt vaihdella kursseja itse oman tason ja mielen-kiinnon mukaan. Kurssin vaihto tapahtuu Harjoittele-sivulla klikkaamalla pientä nuolta kurssin nimen vieressä (katso kuva).

Sisältö-välilehdeltä voit valita sinua kiinnostavia aiheita myös yksittäisen kurssin sisällä.

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.