Newsletters

Kieltenopiskelu on aivojen kuntosali

Helmikuu 27, 2017

Hyvästä kielitaidosta on hyötyä niin työelämässä kuin vapaa-aikanakin. WordDivella kieltenoppiminen on kaiken lisäksi hauskaa ja koukuttavaa puuhaa. Mutta tiesitkö, että uuden kielen opiskelu on hyväksi myös aivoillesi?

Treenaa aivojasi – se kannattaa!

Toisin kuin monesti ehkä luullaan, uusia aivosoluja syntyy myös vanhemmalla iällä. Tämä tarkoittaa, että ihminen voi oppia uutta ja kehittää muistiaan iästä riippumatta. Fyysisestä kunnosta ja terveellisestä ruokavaliosta huolehtimisen lisäksi myös aivojen treenaaminen kannattaa: tutkimukset osoittavat, että muistiharjoituksista saattaa olla hyötyä jopa dementiasairauksien ehkäisyssä.

Uusien aivosolujen ja hermoyhteyksien muodostuminen edellyttää kuitenkin, että aivoja käytetään aktiivisesti. Uuden kielen opiskelu on mitä loistavin tapa harjoittaa muistin ja ajattelun toimintoja – virkeän mielen lisäksi palkintona on jotain muutakin hyödyllistä: parantunut kielitaito!

Kaikenikäiset voivat oppia kieliä

WordDivella on käyttäjiä kaikissa ikäluokissa. Käyttäjien keskimääräistä oppimisvauhtia selvittäneen katsauksen mukaan nuoret aikuiset oppivat kieltä kaikkein nopeiten, mutta tulokset ovat hienoja myös vanhemmissa yläluokissa. Oppijan henkilökohtaiseen etenemistahtiin sopeutuvalla palvelullamme kielten oppiminen onnistuukin iässä kuin iässä.

Lue tästä tyytyväisten seniorikäyttäjiämme kokemuksista ja aloita itsekin muistisi harjoittaminen jo tänään!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.