Artikkelit Uutiskirjeet

Haluatko itse valita harjoitusten tason, aiheet ja etenemisnopeuden?

Elokuu 31, 2016

Oppiminen WordDivella on tehokasta, koska ohjelma optimoi oppimisnopeuden ja opittavat asiat jokaiselle käyttäjälle henkilökohtaisesti. Mutta tiesitkö, että voit valita harjoitusten vaativuustason, aiheet ja etenemisnopeuden myös itse? Haluat ehkä edetä kurssilla järjestyksessä alkeista edistyneemmän tason harjoituksiin tai toivot voivasi keskittyä hetkeksi vain tiettyyn aiheeseen esimerkiksi tulevaa matkaa varten.

Miten harjoitusten tasoa ja aiheita muutetaan?

Kurssien sisällön muuttaminen on helppoa. Valitse ensin Sisältö-sivulla kurssi, jota haluat opiskella. Huomaat, että kurssin sisältämät opittavat asiat on jaoteltu Alkeisiin, Keskitasoon ja Edistyneisiin. Näet minkä tasoisia asioita kurssi sisältää ja voit myös valita syventyä vain tietyn tasoisin harjoituksiin. Tätä valintaa kannattaa käyttää vain Pitkä kieli -kursseissa, joissa sisältöä on todella paljon.

Heti alapuolella näet kurssin sisältämät aiheet ja sen, miten suuren osan kurssin asioista olet jo oppinut pysyvästi. Pohdi, näetkö listassa aiheita, jotka kiinnostavat sinua juuri nyt.

Voit milloin tahansa palata sivulle vaihtamaan valitsemaasi tasoa ja aiheita. Huomaa, että tasoa ja aiheita rajaamalla pääset vaikuttamaan harjoitusten järjestykseen, mutta suorittaaksesi koko kurssin sinun on opittava kaikki kurssin sisältämät asiat.

Paljon toistoja vai enemmän uusia asioita?

Voit säätää myös etenemisnopeutta Asetukset-sivun kohdassa Kurssikohtaiset asetukset. Jos toivot enemmän toistoa ja vähemmän uusia asioita, liikuta osoitinta vasemmalle. Jos taas toivot eteneväsi ripeämmin, aseta painopiste uusille opittaville asioille liikuttamalla osoitinta oikealle. Mitä suurempi numero, sitä nopeampi etenemisvauhti!

Voit koska tahansa muuttaa myös tätä asetusta, jos vauhti tuntuu liian haastavalta tai verkkaiselta. Huomioi, että WordDive seuraa jatkuvasti kehitystäsi ja muuttaa sen perusteella etenemisnopeutta automaattisesti. Voit halutessasi estää tämän klikkaamalla Salli automaattiset muutokset -kohtaa, mutta suosittelemme vahvasti toiminnon käyttämistä. WordDive optimoi etenemisen juuri sinulle!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.