Artikkelit

Esittelyssä WordDiven tiimi: tutustu Atteen, Clotildeen ja Julianeen

Syyskuu 28, 2017

Oletko koskaan miettinyt, millaisia ihmisiä WordDiven takaa löytyy tai millaista täällä olisi työskennellä?

WordDiven perustaja ja toimitusjohtaja Timo-Pekka Leinosen tarinaan olet saattanutkin jo tutustua esimerkiksi tämän videon kautta. Timo-Pekan lisäksi ydintiimiimme kuuluu kielten, pedagogiikan ja mobiilisovelluksiin painottuvan tuotekehityksen ammattilaisia. Täällä toimistolla meitä on yhteensä noin 15, ja lisäksi ympäri maailmaa meillä on noin 20 osa-aikaisen syntyperäisen kääntäjän, äänimallin ja oikolukijan verkosto.

Turkooseilla sukellusveneillä ja valtavilla Mikko-hahmoilla koristeltu avokonttorimme Tampereella täyttyy arkisin hiljaisesta puheensorinasta, kahvipannun porinasta ja näppäimistöjen nakutuksesta, kun tiimimme takoo teille parempaa käyttökokemusta ja lisää kursseja.

Tänään pääsette tutustumaan lähemmin kolmeen tiimiläiseemme, jotka tekevät täällä hyvin erilaisia asioita.

Aloitetaan ranskan asiantuntija Clotildesta, joka on tiimimme tuorein lisäys.

Clotilde

Hei kaikki! Olen Clotilde ja opiskelen Tampereen yliopistossa englannin kieltä ja kirjallisuutta, ranskaa, espanjaa ja pedagogiikkaa.

Olen syntynyt Pariisissa, ja ranska on toinen äidinkieleni. Kielet ovat muutenkin olleet aina merkittävä osa elämääni. Uskon, että kielten oppiminen avartaa ajatteluamme ja myös muuttaa meitä persoonina, sillä kieli ja kulttuuri ovat niin tiukasti yhteen kietoutuneita. En yksinkertaisesti usko, että olisin sama ihminen, jos puhuisin vain yhtä kieltä.

Aloitin työskentelyn WordDivella elokuussa, ja olen tykännyt kovasti. Täällä on todella positiivinen tunnelma, ja kaikki ovat aina valmiita auttamaan.

Kielten ja matkailun lisäksi rakastan tanssimista ja vesivärimaalausta.

Voit seurata maalaustaitojeni kehitystä Instagramissa tilillä sayitwithcolours.

Atte

Hei, olen Atte ja vastaan WordDivella mobiilisovelluksen kehityksestä ja käyttäjäkokemuksen suunnittelusta.

Opiskelin ohjelmistotekniikkaa, pelitutkimusta ja media-alaa, ja WordDivella olen ollut töissä nyt 7 vuotta. Parasta täällä työskentelyssä on se, että minulla on mahdollisuus todella muuttaa asioita ja tehdä rohkeitakin uudistuksia luodakseni asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

Vapaa-ajalla minusta on tullut ahkera leikkipuistoissa vierailija, sillä minulla on pieni tytär. Soitan kavereiden kanssa cover-bändissä, ja keikkailemme silloin tällöin huvin vuoksi. Luonnollisesti opiskelen myös aktiivisesti kieliä, tällä hetkellä menossa ovat ranskan alkeet. Englannin kieli avasi minulle aikoinaan internetin maailman. Pystyin pelaamaan netissä pelejä jo tosi nuorena ja kommunikoimaan kansainvälisen peliyhteisön kanssa. Myöhemmin pääsin kielitaitoni ansiosta ulkomaille asumaan ja opiskelemaan.

Seuraa minua Twitterissä: twitter.com/attehynninen

Juliane

Minä olen Juliane ja kotoisin Saksasta. Lähdin opiskeluaikoina Tsekkiin vaihtoon ja tapasin siellä kielikurssilla erään suomalaisen miehen. Vähän sen jälkeen kun palasin kotiin, sanoin Saksalle ”tschüss” ja tälle kyseiselle miehelle ”tahdon”.

Opintoni liittyivät teatterialaan, kirjallisuuteen ja etnologiaan, mutta WordDivella teen pääosin uutiskirjeiden kääntämistä, oppimateriaalin oikolukua ja asiakaspalvelua.

Vaikka se kuulostaa vähän kliseiseltä, kielten oppiminen todella avaa uusia ovia. Paikallisen kielen avulla pääsee sisälle myös paikalliseen kulttuuriin, huumoriin ja tapoihin. Nykyään ymmärrän myös suomenkielistä huumoria, eikä minun tarvitse enää katsella kummastuneena, kun joku sanoo jotain hauskaa ja koko porukka räjähtää nauruun. Olen edelleen sitä mieltä, että olen itse hauskempi saksaksi tai englanniksi, mutta mieheni on vakuuttanut minulle, että osaan joskus heittää hyvän läpän myös suomeksi!

 

Kiinnostaako sinua työskentely WordDivella?

Olemme tänä vuonna palkanneet useita uusia työntekijöitä, ja tälläkin hetkellä etsimme tiimiimme täydennystä innokkaista mobiili- ja web-kehittäjistä. Voit seurata avoimia työpaikkojamme osoitteessa worddive.com/fi/avoimet-tyopaikat

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.