Newsletters

Androidin testiversio nyt saatavilla!

Maaliskuu 30, 2016

mikko_android_FINHienoja uutisia: pitkään toivottu WordDiven Android-sovellus on lähes valmis! Olemme nyt julkaisseet kaikkien käyttäjien saataville testiversion, josta saadun palautteen perusteella teemme sovellukseen vielä viimeiset parannukset.

Jos siis käytät WordDivea Android-laitteella, voit nyt ladata testiversion mobiililaitteellasi. Sovellus sisältää muun muassa seuraavat ominaisuudet:

  • Selkeälinjainen ja tyylikäs ulkoasu, joka tekee sovelluksesta helppokäyttöisen.
  • Käytössäsi on kolme eri harjoitusmoodia: helppo, keskitaso ja vaikea.
  • Pääset seuraamaan edistymistäsi ja keräämään palkintoja reaaliajassa.
  • Edistymisesi tallentuu automaattisesti: kirjoittauduttuasi sisään jatkat siitä, mihin viimeksi jäit – laitteesta riippumatta.

Ethän unohda antaa meille palautetta testattuasi sovellusta! Toimiiko kaikki mielestäsi niin kuin pitääkin? Mitä voisimme tehdä vielä paremmin? Haluamme tarjota Android-käyttäjillemme mahdollisimman moitteettomasti toimivan ja viimeistellyn sovelluksen, ja olemme hyvin kiitollisia kaikista sitä koskevista kommenteista. Voit antaa palautetta vaivattomasti suoraan sovelluksen kautta valitsemalla päävalikosta kohdan Lähetä palautetta.

feedback_FI_mini_full

Koska kyseessä on testiversio, eivät sovelluksen lataaminen tai kurssien ostaminen vielä onnistu Google Play -kaupassa. Sovellus on kuitenkin muilta osin täysin käyttökelpoinen, ja pääset lataamaan sen klikkaamalla alla olevaa linkkiä Android-mobiililaitteellasi:

LATAA TESTIVERSIO ANDROID-LAITTEELLASI NYT

Kiitos kaikille Android-käyttäjillemme kärsivällisyydestänne – maaliviiva on jo näkyvissä!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.