Uutiskirjeet

Aloita suomen kielen opiskelu ilmaiseksi

Elokuu 24, 2015

Meillä on sinulle mukavaa kerrottavaa: WordDiven sivuilla on nyt käytettävissä ilmainen kurssipaketti suomen kielen alkeisopintoihin. Suomen alkeet -paketti sisältää kurssit Suomi 1 ja Suomi 2, joissa opit käyttämään tärkeimpiä sanoja ja ilmauksia liittyen perheeseen, kotiin, ruokaan, ostoksiin, liikenteeseen ja aikaan. Lisäksi opit taivuttamaan yleisimpiä verbejä preesensmuodossa.

Kurssipaketin keskimääräinen suoritusaika on noin 15 tuntia. Luonnollisesti kurssien suoritusajoissa on suuria yksilöllisiä eroja, ja oma suoritusaikasi riippuu esimerkiksi kielitaitosi lähtötasosta sekä omasta oppimistahdistasi.

pelaa_FIN

Aloittaminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Tämä kurssipaketti keskittyy kaikista keskeisimpiin ja hyödyllisimpiin sanoihin ja ilmauksiin, joita tarvitset joka päivä. WordDive-menetelmän avulla opit kirjoittamaan, ääntämään ja todella käyttämään oppimiasi sanoja arkisissa tilanteissa suomalaisten kanssa.

P.S. Ilmoittaudu nyt WordDiven suomen kielen tehokurssille. Kurssi järjestetään Tampereella 4.11.2015 – 20.1.2016. Kurssi valmistaa YKI-testiin, mutta voit tulla kurssille, vaikka et osallistuisikaan testiin. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

Saatat pitää myös näistä

Ei kommentteja

Kommentoi

CAPTCHA: Are you human? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.